Takk for meg!

foto: gerd lindstad

Min rolle som web-redaktør for ASKs nettsider opphørte 1. juli i år. Jeg varslet for mer enn ett år siden at jeg ville trekke meg tilbake etter sesongen 2023/24 som altså sluttet 30. juni. Ansvaret for sidene er nå hos klubbens styre, primært hos Monika Risnes som er klubbens kommunikasjonsansvarlige. Kontaktinformasjon finnes under menyvalget «Om oss».

ASKs første nettsider gikk «på lufta» 14. januar 1999. Nettsidene fylte dermed 25 år den 14. januar i år, to dager etter at klubben fylte 100 år. Jeg har vært web-master/web-redaktør kontinuerlig i disse årene. I tillegg var jeg redaktør for klubbavisa «Skøyteløper’n» fra våren 1985 til den gikk inn våren 2004. Med det har jeg vært ansvarlig for to av klubbens viktigste informasjons- og kommunikasjonsmedia i sammenhengende 39 år. Dessuten har jeg nådd en alder av 82 år, så det er bare naturlig at andre, og yngre, krefter overtar.

Jeg håper at ASKs nettsider fortsetter å være en viktig informasjonskanal for klubbens medlemmer og andre. De er også en viktig dokumentasjon av klubbens historie og aktivitet. Selv om jeg har sagt fra meg ansvaret, betyr det ikke at jeg ikke kan bidra med stoff i ny og ne – det være seg til nettsidene, Facebook eller Skøytemagasinet. For øvrig er jeg fortsatt medlem av redaksjonen for den kommende jubileumsboka.

Sven-Åge Svensson