Sesongavslutning for fullt hus

FOTO: SVEN-ÅGE SVENSSON

Onsdag 3. mai holdt Aktiv Skøyteklubb og Oslo Skøiteklub felles sesongavslutning på Skøytemuseet, Frogner stadion. Berit Sofie Wiklund (ASK) og Christian F. Pedersen (OSK) kunne ønske velkommen i skikkelige, historiske skøyteomgivelser. Det var ca 70 fremmøtte med smått og stort. Og det var en stor horde med små og ikke fullt så små, noe som viser at samarbeidet mellom ASK og OSK bærer frukter. Noen av vår klubbs seniorløpere, Ragne Viklund, Allan Dahl Johansson og Thomas Lande Eriksen, kastet glans over arrangementet.

Festen – for det var en fest – åpnet med pizza-buffet. Der kunne vel ingen unngå å finne sin favoritt. Etterpå samlet klubbene seg på hvert sitt rom for premie- og prisutdelinger. Til utdelingen hadde ASK fått storveis fin hjelp av vinterens verdensmester, Ragne Wiklund. Først var det pokaler til alle klubbmesterne. Så ble den gjeve perseprisen tildelt Axel Haartsen Njøs, og til sist ble Ligaens flotte pokaler til sesongens beste jente- og gutteløper overrakt hhv. Helle Boldingh Debernard og Axel Haartsen Njøs.

ASK vant jo i år vandrepokalen fra Vikingløpet i Tønsberg for aller første gang. Vi fikk se det flotte trofeet, og vi fikk hylle «gjengen» som klarte å vinne det.

Til slutt samlet klubbene seg igjen til kake, og ikke en hvilken som helst kake – nei, det var en marsipankake med bilde av verdensmester Ragne Wiklund. Nesten synd å ødelegge den flotte kaka, men både Ragne selv og web-redaktøren sikret seg et bilde av den før den gikk til «ulvene». Det var en kjempestor kake, men det siste vi så av den, var et par krem- og syltetøyflekker.

Det var et flott punktum for sesongen - og forhåpentligvis en inspirasjon til å trene og satse for en ny sesong.

Sven-Åge Svensson

Nedenfor følger flere bilder fra sesongavslutningen. (Alle fotos: Sven-Åge Svensson)

Utsnitt av Pizzabordet

Til v: Helle mottok Ligaens pokal for beste jenteløper og pokal for klubbmesterskapet. Til h: Axel gjorde “rent bord” - persepris, Ligaens pokal for beste gutteløper og pokal for klubbmesterskapet.

Løperne som sikret vandretrofeet under Vikingløpet. Trofeet holdes av nr. 3 fra venstre,

Til v: Ragne spretter verdensmesterkaka i påsyn av leder Jon Gauslaa. Til h: Allan i prat med kasserer Pål Gulliksen (med Oscar Mathiesen lyttende(?) i bakgrunnen).

Som før nevnt - fullt hus!