Vi ønsker nytt byråd velkommen

Bilde benyttet etter tillatelse av Anne H. Rygg.
Interesseorganisasjonen på besøk på Høyres Hus. BAK Fra venstre: Henning Hagelund, Snorre Kverndokk, Tor Audun Sørensen, Carl Erik Sando og Børre Rognlien. Foran: Anne H. Rygg og påtroppende ordfører Anne Lindboe

Det nye byrådet er nå klart, og i byrådserklæringen, også kalt Hammersborgerklæringen, sier de følgende under fanen «Idrettsglede for alle»: Gå videre med prosjektet på Valle Hovin med sikte på nytt halloverbygg med energieffektiviserende tiltak

Dette er et viktig skritt mot tak over Valle Hovin, noe vi vil følge tett opp i ukene som kommer.

Når et nytt bystyre skal starte opp etter valget, er det alltid noen som velger å takke nei til gjenvalg. Derfor har vi i «Interesseorganisasjonen for Valle Hovin» takket av to av våre viktige støttespillere igjennom mange år, Camilla Wilhelmsen i FrP og Anne H. Rygg i H. To hyggelige møter med blomsteroverrekkelse har det blitt. Mye mimring, men også fine diskusjoner om veien videre har dannet rammen for møtene.

I møtet med FrP hilste vi på den nye gruppelederen, Magnus Birkelund. Et interessant møte hvor vi fikk trygghet for at han vil videreføre det arbeidet Camilla har lagt ned for at vi skal få realisert hallen på Valle Hovin.

I møte med Anne H. Rygg ble det mye latter og moro over en del av de kampene vi har ført sammen i det som etter hvert gikk under navnet «Valle Hovin-kameratene». Særlig kampen om å få til kulvert til indre bane huskes med stor glede. Ekstra stas var det å få hilse på Oslos kommende ordfører, Anne Lindboe, eller Anne 2, som hun ble «døpt». Med sin bakgrunn som barneombud er hun svært opptatt av barns oppvekstsvilkår og glad for at vi på Valle Hovin har fokus på at isflaten skal være tilgjengelig store deler av åpningstiden for uorganisert aktivitet hvor barn og voksne kan boltre seg i fri utfoldelse.

Henning Hagelund