Fine resultater under NC3

Tre aktivløpere stilte til start i NC 3, og én av våre fortsetter å utmerke seg på «de lange».

viktor Smedstad haukaas har kommet godt i gang med sesongen. (Foto: Glenn-Øyvind Teig, Båstad IL.)

HAMAR: Stevnene har stått i kø så langt denne skøytesesongen, og Vikingskipet har huset to norgescupløp på rappen, i tillegg til NM enkeltdistanser. For enkelte klubber betyr jo det lang reisevei. Dette NC’et hadde beskjeden deltagelse og 64 påmeldte løpere. Hyggelig var det imidlertid med en forholdsvis stor delegasjon - 14 deltagere - fra Sverige, som nok allerede merker van der Poel-effekten.

Emmeline Berentsen (JrB) og neoseniorene Julie Berg Sjøbrend og Viktor Smedstad Haukaas representerte ASK. Og av rapportene vi har fått fra Vegard Berentsen så var det lite å utsette på innsatsen:

Mest fornøyd var nok Viktor, som ble nummer 4 på 5000 med ny pers og også gikk en flott 3000 meter, der han ble nummer 5 med 4.05.96. Det er under sekundet bak persen fra Inzell tidligere i år.

Julie var uheldig og falt i utgangen av siste ytre på 500m og gikk dessverre ikke mer i helgen. Hun sliter med en strekk og tok ikke sjanse på å stille på 1000m søndag.

Emmeline debuterte i norgescupsammenheng. Hun gikk fire jevne og greie løp. Kun fire tideler bak pers på 500m og nesten to sekunder raskere på 1000m i forhold til i Sommerløpet. Det er ikke verst, for ei jente som så og si kun har spilt fotball i hele høst. Vi håper denne helgen gav mersmak. Her er RESULTATER:

Emmeline Berentsen kombinerer sommer og vinteridrett. Nå er det Skøyter som gjelder. (Foto: Glenn-Øyvind Teig.)