Ny pallplass til Ragne

RAGNE INTERVJUES AV TV3+. (Skjermdump fra TV3+)

Forrige helg var det Ragne Wiklund som vant over Schouten på 3000 m, men i dagens løp under World Cup i Heerenveen slo Schouten kraftig tilbake. Hun satte til og med banerekord i Thialf med 3.54,04. Ragne gikk i paret etter Schouten, og de første 3-4 rundene var differansen ubetydelig. Men der hvor Ragne så gikk litt opp for hver runde, holdt Schouten seg på 30-tallet hele veien til mål. Shouten «dro» også med seg parkamerat Isabelle Weidemann til 3.57,70 og en 2dre plass, mens Ragne ble nummer 3 med 3.58,31 – forøvrig årsbeste. Vi må kunne si at Ragne holder koken, og vi ser fram mot de kommende løpene i Calgary.

Allan Dahl Johansson stilte i 3de par på 1500 m mot nederlenderen Louis Hollar. Som vanlig var Allan litt bak etter 300 m, men derfra hadde Allan litt høyere fart hele veien og tok parseieren. Tid på Allan: 1.44,77. Løpet så all right ut, og tiden virket slett ikke dårlig, men det hold altså bare til 12. plass. Vinner ble Connor Howe, CAN, med 1.43,38.

Forrige helg i Stavanger kom Allan på 14de-plass og 3,13 sek etter vinneren. I dag ble det 12te-plass og bare 1,4 sek etter vinneren. Skal vi tolke det som at Allan er på vei oppover? Fram til pallplass var det 0,94 sekunder, så marginene er små. Vi ser også fram til å følge Allan når WC kommer til Calgary.