Aktiv høstferie for ASK-løpere

Endelig var det duket for skoleferie i Oslo og Viken. Og med den fulgte etterlengtet aktivitet på isflater i inn- og utland. At mye er i ferd med å normalisere seg etter et halvannet år med pandemi og unntakstilstand ble tydelig denne høstferien.

I år som fjor var ASKs hoved-treningssamling lagt til Bjugn og Fosen. Et større knippe løpere og foresatte fra ASK, OSK og skøytegruppa i Båstad inntok samfunnshus og sovesal – på «gamlemåten». Og dét etter en opplevelsesrik tur oppover med minibuss. Tilsendte bilder forteller om lek og moro, trening inne i Fosenhallen og aktiviteter utendørs. Feiring av Emmeline Berentsens 15-årsdag sto også på programmet. Vi tipper at det heller ikke manglet noe på bevertningen på kjøkkenet. Under et avsluttende testløp lørdag ble det også satt flere personlige rekorder.

Øvrige bildeglimt fra uka fra Bjugn (se bilder under) viser: Mental oppvarming med sjakk før testløp, aktivitet i sjåførens pålagte hvilepause og visning av Star Class (kortbaneløp) fra Amsterdam på storskjerm. Aktivs Eirik Andersen og Aron Feiring var nemlig begge kvalifisert i Junior C-klassen. Gutta vartet opp med flott innsats blant europas beste kortbaneløpere og fikk vist at treningen på barmark og i Sonja Henie-hallen på Frogner bærer frukter. 

Fem av Aktiv SKs junior og seniorløpere fikk dessuten testet formen under Stavanger Open denne helgen. Også her ble det notert flere personlige rekorder i sesongens første løp, etter en fjorårssesong med få eller ingen løp for Oslo-løperne. Resultater:

Vi ser fram til en innholdsrik sesong både på kort- og langbane!

Tekst: Monika Risnes

Bilder: Signe Alme og Geir Johannesen

Fredrik Colbensen Tveten i ytre bane

Fredrik Colbensen Tveten i ytre bane

Emmeline berentsen

Emmeline berentsen

Sunniva johannesen

Sunniva johannesen

Bjugn1.JPG
Bjugn2.JPG
Bjugn3.jpg
Bjugn4.JPG
Bjugn5.JPG