Raskt og greit årsmøte i Ligaen

Foto: Sven-Åge Svensson

Enten det skyldtes fint sommervær, fotball-EM på TV, eller at noen har begynt ferien, så hadde bare 11 medlemmer av 49 funnet veien til ASK Ligateams årsmøte på Valle Hovin i kveld.

Leder Henning Hagelund ønsket velkommen før han begynte med den formelle konstitueringen av møtet. Innkalling og dagsorden ble godkjent, og de 11 fremmøtte ble godkjent som stemmeberettigede. Henning Hagelund ble valgt som møteleder, Roar Tollefsen og Asbjørn Hildrum ble valgt til å undertegne protokollen som ville bli ført av sekretær Marja Haartsen.

Årsberetningen var kort og ble godkjent med et par små bemerkninger. Regnskapet viste et underskudd på ca. 1500 kr. Inntekter var medlemskontingent og bidrag fra medlemmer, mens de største utgiftspostene var tilskudd og premier til ASKs løpere, samt medlemsmøte. Medlemskontingenten ble holdt uforandret på 250 kr.

Det var to innkomne forslag som dreide seg om endringer i ligaens navn. Det ble vedtatt at navnet skrives slik: ASK Ligateam. Styrets forslag innbefattet også en logo. Det oppsto imidlertid tvil om rettighetene til motivet som var benyttet, og Marja Haartsen og Sven-Åge Svensson ble bedt om å avklare dette samt utarbeide et par designforslag til neste årsmøte.

Både leder Henning Hagelund, sekretær Marja Haartsen og revisor Keith Price hadde sagt seg villige til gjenvalg og ble klappet inn. Kasserer Stein Opdahl og medlem Odd-Arild Ødegaard var ikke på valg.
Valgkomiteen, bestående av Kai Roger Olsen, Roger Haug og Sven-Åge Svensson, hadde også sagt seg villige til å ta et nytt år og ble utpekt samtidig.

Det formelle årsmøtet var fort unnagjort, men alle ga seg tid til å høre på Henning Hagelunds interessante oversikt over status i moderklubben Aktiv Skøyteklubb, ferdigstillelsen av nye Valle Hovin, samt prosessen med å få en hall.

Sven-Åge Svensson