Endelig klubbmesterskap

Christian Pedersen (OSK) skyter igang kveldens første par, Sondre Boldingh-Hagen (OSK) og SeLja Boldingh Debernard (ASK). De er for øvrig søskenbarn. (Foto: Sven-Åge Svensson)

Klubbmesterskapet var egentlig planlagt til 4. januar men ble forskjøvet til 15. februar, altså i kveld. Så vidt vi kan se har ikke klubbmesterskapet blitt arrangert etter at pandemien startet. Nå ble det et arrangement for Aktiv Skøyteklubb og Oslo Skøiteklub i fellesskap. 28 deltagere – fra 5 til 77 år – stilte til start. Forholdene på Frogner stadion var ikke de beste, for det yret lett, og isen fikk en kjedelig, matt gråfarge. Likevel ble det satt personlige rekorder.

Første distanse var 500 m for jenter og gutter 11 år, 12 år, junior C, junior, B, junior A, senior og veteran. I tillegg var det mamma- og pappaklasse, men det var tynt med mammaer. Marja Haartsen er riktignok mamma, men hun stilte i veteranklassen.

Andre distanse var 100 m for jenter og gutter rekrutt og 10 år. Deretter var det 400 m, også for jenter og gutter rekrutt og 10 år.

Siste distanse var 1000 m for jenter og gutter 11 år, 12 år, junior C, junior, B, junior A, senior og veteran.

Ulrik Evenmo Ervik (11 år) perset både på 400 og 500 m, mens Knut Pedersen (jun C) perset både på 500 og 1000 m. For øvrig var det mye innsats, mange morsomme dueller og synlig idrettsglede. Vi lar bildene tale for seg.

Vi savnet mange av klubbens løpere, men det er midt i en hektisk konkurranseperiode, så mange velger nok å samle krefter til kommende helgs «Sandefjordløpet» i Vikingskipet.

Det er en hektisk periode også for våre funksjonærer som stilte i forrige helgs Landsmesterskap, ASK-mila på mandag og klubbmesterskapet i kveld. Det vil ikke forundre oss om noen også blir å se på Hamar til helgen.

Premieutdelingen for klubbmesterskapet blir under sesongavslutningen til våren.

Sven-Åge Svensson

Resultater ASK Resultater totalt

Nedenfor viser vi en rekke bilder fra kvelden (Alle fotos: Sven-Åge Svensson)

Veteran mot ungdom - Marja Haartsen (nærmest) mot Sunniva Johannessen.
Knut Pedersen med energisk start mot Eira Sørheim (OSK).

Her er de eldres sjanse til å vise sin “kunster”. Lars Rambøl (nærmest) mot Marcel Ruijgt

Emmeline Berentsen nøyde seg med en 500 m i kveld. Axel Haartsen Njøs gikk både 500 og 1000 m.

Ulrik Evenmo Ervik perset selv om føret var dårlig.

Her er et blidt firkløver som gjør at “Boldingh Debernard” går igjen på listene. Foran: Liv. Bak fra v.: Helle, Inka og Selja.

Vekslingsdommer Keith Price ser at vekslingen mellom Inka og Helle Boldingh Debernard går greit.

Funksjonærene som ikke er så synlige, men som gjør en viktig jobb: Jo Wiklund (nærmest) med datasystemet og Vegard Berentsen med mikrofonen.