Raskt og greit årsmøte i «Ligaen»

ASK Liga Team avholdt sitt årsmøte i dag 21.6. på Valle Hovin. Det var 14 fremmøtte, og det kunne gjerne vært noen flere når det er ca. 60 medlemmer.

Leder Henning Hagelund ønsket velkommen og ble deretter valgt til møteleder. Stein Opdahl ble referent. Neste post var å godkjenne årsberetningen for 2021. Aktiviteten har vært noe begrenset pga. pandemien. Dette gjorde også utslag på regnskapet hvor inntektene var mindre enn tidligere.  Det samme gjaldt imidlertid utgiftene slik at regnskapet endte med et lite overskudd. Medlemskontingenten ble holdt på samme nivå, dvs. 250 kr. Det var ingen innkomne forslag.

Valget i fjor bød på utfordringer for valgkomiteen, men i år var det enklere. Henning Hagelund hadde akseptert gjenvalg som leder for to år. Marja Haartsen hadde akseptert gjenvalg som sekretær for to år. Keith Price hadde akseptert å stille som revisor for ett år. Alle ble valgt ved akklamasjon. Kasserer Stein Opdahl og styremedlem Odd-Arild Ødegaard var ikke på valg.

Dermed var de formelle postene unnagjort, men over litt kaker og mineralvann ble det invitert til litt meningsutveksling. Temaet rekruttering og rekrutteringstiltak engasjerte flere. Henning Hagelund orienterte om det nye Valle Hovin og litt om hva som har foregått, og foregår, i kulissene. Vi hadde utsikt til byggeplassen og kunne i alle fall konstatere at den nye banen tar form.   

Sven-Åge Svensson