Sesongavslutning 2021/2022 på Valle Hovin

Omtrent 25 små og store ASK'ere var samlet på Valle Hovin tirsdag for å avslutte sesongen 2021/22. Det ble servert pølser, brus, kaffe og kaker. Vi fikk bli bedre kjent med vår nye klubbleder Jon, som takket av sin forgjenger Snorre med en fin blomsterhilsen. 

Marja delte ut prisen til beste gutt og beste jente på vegne av ASK liga teamet. Denne tradisjonsrike prisen kan bare vinnes en gang, og de stolte vinnerne var Tinius og Sunniva. 

Perseprisen ble denne gang beregnet over 2 år (forbedring fra sesongen 2019/20 til 2021/22) siden det var få skøyteløp koronasesongen 2020/21. Prisen ble vunnet av Sunniva, hårfint foran Axel og med Ulrik på en sterk 3. plass. Våre landslagsløpere hadde ingenting å stille opp med mot disse flinke 10-11-åringene og alle klubbens juniorer når det gjelder å perse stort. Ragne delte ut perseprisen til Sunniva, og kunne fortelle at hun selv aldri har vunnet perseprisen. 

Det var god stemning med barn og ungdommer som spratt omkring, mens herrene ved enden av "voksenbordet" oppsummerte sesonger som ikke akkurat er den forrige. Utenfor arbeidet gravemaskinene med den nye banen selv om det etterhvert ble sent på kveld, så dette lover godt. Banemann Luka kom også forbi og slo av en prat. På kvelder som dette i hyggelig selskap kjenner vi at vi gleder oss veldig til å komme "hjem" til Valle om ikke alt for lenge.

Tekst: Berit Sofie Wiklund

Foto: Snorre Kverndokk
 

Sunniva mottar prisen for Årets jenteløper fra Marja som representerte Ligaen

Tinius mottar prisen som Årets gutteløper

Sunniva mottar perseprisen fra Ragne. Berit Sofie var kveldens ordstyrer.

Ragne overrekker Sunniva perseprispokalen.