Hederspriser til Sven-Åge og Kjell Rune

Under kretstinget til Akershus og Oslo skøytekrets onsdag 4. mai, ble Sven-Åge Svensson og Kjell Rune Kristiansen fra Aktiv Skøyteklubb tildelt kretsens hederspris. De delte denne med Siw Njåtun fra Asker Skøyteklubb.

Kjell Rune fikk prisen for mange års tjeneste i skøytesporten, både som overdommer og som speaker på stevner. Det er nettopp som speaker de fleste kjenner han, både på nasjonale og internasjonale stevner i Norge og utlandet.

I begrunnelsen for Sven-Åges pris står det: “Sven-Åge har bidratt til skøytesporten i over 40 år, og er fortsatt en viktig bidragsyter både nasjonalt og for klubben. Han har bl.a.vært trener i Aktiv, verdensmester for veteraner, norsk representant i IMSSC (den internasjonale komiteen for veteranskøyteløp), statistiker i IMSSC fram til i 2018, og leder av ASKs skøyteskole for voksne fram til 2019. Han har vært engasjert av NSF i trenerutdanningen og ga i fjor ut et teknikkhefte i regi av NSF. Sven-Åge fyller 80 i år, men er fremdeles webredaktør i ASK og bruker mye tid på dette.”

Aktiv Skøyteklubb er glade for at våre medlemmer hedres for deres langvarige innsats for skøytesporten og at det blir lagt merke til utover klubben. Vi gratulerer Sven-Åge og Kjell Rune med disse fortjente prisene, og vi sender våre gratulasjoner til Siw også!

Foto: Lise Christoffersen

Fra venstre: Sven-Åge Svensson, Siw Njåtun og Kjell Rune Kristiansen