Reiste til Kristiansund, med god grunn

Etter gjenåpningen av innendørsidrettene sist uke, kunne Braatt IL invitere til ordinært norgescupløp i Arena Nordvest 5. og 6. februar. ASK stilte med to deltagere; Julie Berg Sjøbrend i senior, og Tinius Rambøl Alme i juniorklassen. 

Amund Sjøbrend stilte som trener og sekundant fra ASK.

Julie leverte fire solide løp, og selv om det ikke ble noen pers inne i en kald hall denne helgen, var hun på skuddhold på de korteste distansene. Så også på 1500m, der hun ble klokket inn til 2.08,50. 

Heller ikke Tinius reiste til Kristiansund uten grunn. Med seg hjem fikk han fire perser, foruten verdifulle tips og råd fra en tidligere verdensmester.

Det rapporteres om et tett program. Med bare 30 minutter mellom 1000m og 3000m på lørdag, kom kortbaneerfaringen til Tinius godt med. Her er det jo også kort tid mellom løpene.

Mest fornøyd var han med 1500 meteren, der han senket «persen» med over fem sekunder fra et testløp i Bjugn i oktober. 2.02,68 lyder den nye på. 500 meteren gikk dessuten unna på 40,90 tross en litt trøblete åpning. 

Tross «kald hall», rapporteres det om fin is og lavtrykk denne helgen. Kristiansunderne har fått en skikkelig flott hall, og arrangementet var godt gjennomført.

Resultater

Tekst: Monika Risnes

Julie i nærheten av sine bestenoteringer. (Arkivfoto)

Tinius satte fire personlige rekorder. Foto: Tomas Alme