Årsmøte i "Ligaen".

ASK Liga Team hadde innkalt til årsmøte den 30. juni. Som mye annet det siste året, har det også vært problemer med å avholde Ligaens årsmøte. Lettelsene i restriksjonene kom akkurat i tide til at en kunne beramme årsmøtet før ferien i alle fall.

Av et totalt medlemstall på 60 møtte 16 medlemmer til årsmøtet. De formelle sakene ble raskt behandlet og vedtatt. Stein Opdahl ble valgt til dirigent, Marja Haartsen referent, og Kjetil Narum Bakken og Magnar Lundberg til å undertegne protokollen. Årsmeldingen var kort, i tråd med problemene med å opprettholde normal aktivitet. Morsom var en lengre hyllest på rim til “Ringnesparken” skrevet av Per Huse - med refleksjoner fra treningen i Ekebergåsen som surrogat for en vinter på isen. Kasserer Keith Price presenterte regnskapet som viste et lite overskudd, og at Ligaen har noen midler “på bok”. Medlemskontingenten ble holdt uendret på 250 kr. Det var ingen innkomne forslag.

Kasserer og ett styremedlem var ordinært på valg, men i dette tilfelle måtte det også velges leder for ett år, da avtroppende leder bare hadde sagt seg villig til å fortsette ett år. Valgkomiteen hadde på egen hånd satt seg som mål å bidra til en viss foryngelse av styret. De hadde funnet fram til Henning Hagelund som ny leder, Stein Opdahl som ny kasserer, og Odd-Arild Ødegaard som nytt styremedlem. Disse ble valgt ved akklamasjon. Pål Christiansen tok gjenvalg som revisor, og Kai Roger Olsen/Roger Haug/Sven-Åge Svensson tok gjenvalg som valgkomité. Avtroppende kasserer, Keith Price, ble takket for seks år innsats i styret og overrakt blomsterbukett. Avtroppende leder, Asbjørn Hildrum, var forhindret fra å være til stede.

Henning Hagelund takket for tilliten og sa at han så på Ligaen som ASKs sjel. Med det mente han at her sitter mennesker som representerer historie og tradisjoner, noe som er viktig for miljøet i enhver klubb. Henning fortalte litt om sine andre verv og interesser innen skøytesporten. Det var dette som også overbeviste valgkomiteen om at de hadde funnet fram til en initiativrik og handlingskraftig leder med bred kontaktflate.

Marja Haartsen hadde kjøpt inn forskjellig frukt, drikke og smågodt som bidro til hyggelig stemning rundt årsmøtet.

Sven-Åge Svensson

20210630_194833mod.jpg

3/4 av Ligaens nye styre, fra. v.: Henning Hagelund (ny leder), Marja Haartsen (sekretær, ikke på valg), Stein Opdahl (ny kasserer). Odd-Arild Ødegaard (nytt styremedlem) var ikke til stede.
(Foto: Sven-Åge Svensson)