Petter Andersen blir ny sportssjef i Skøyteforbundet!

 «Petter Andersen tar over stafettpinnen etter Lasse Sætre i NSF etter OL» bekjentgjør NSF i en pressemelding i dag.

 Norges Skøyteforbund har ansatt Petter Andersen som ny sports- og utviklingssjef. Petter begynner i NSF allerede 1. september, men det første halve året i en koordinatorrolle. Fra 1. april tar han over for Lasse Sætre som sports- og utviklingssjef.

 Petter har blant annet to VM-medaljer, seiere i verdenscup og 12 år på landslaget å se tilbake på. Han har også vært en del av støtteapparatet til skøytelandslaget i de tre siste OL. «Jeg har vært involvert i skøyter siden jeg startet som 6-åring. Nå gleder jeg meg til å få jobbe fullt med min store lidenskap», sier Petter.

 I tillegg til å være trener for juniorløpere i Aktiv SK og OSK, jobber han i Polar (særlig kjent for pulsklokker) med B2B-salg, partneroppfølging og produkttesting.

 Generalsekretær i Skøyteforbundet, Håkon Dahl, sier: «Vi er veldig glade for at Petter blir en del av laget fra høsten av. Han er en som kjenner skøytemiljøet godt, og som vet hva som kreves for å hevde seg i toppen. I tillegg er han en som kan være med på å utvikle oss videre på teknologi, forskning og talentutvikling».

 Vi gratulerer – selv om Aktiv SK sannsynligvis må forberede seg på å miste en populær trener!

Sven-Åge Svensson

P1010386_PetterA_2cm.jpg

Bilde av Petter fra 2014 (Foto: Sven-Åge Svensson)