Nils Einar er Norges idrettsforbunds nye generalsekretær!

Klubbens leder gjennom de siste år - Nils Einar Aas - ble i går presentert som ny generalsekretær i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité. Idrettspresident Berit Kjøll sa bl.a.: «Vi gleder oss til å få Nils Einar Aas om bord i rollen som generalsekretær slik at vi kan styrke og sikre en god utvikling av norsk idrett fremover....og jeg er trygg på at vi har gjort et godt valg».

Vi som har fulgt Nils Einar fra han var en lovende 13-14-åring på skøytebanen, og bl.a. gjennom tiden som generalsekretær i Skøyteforbundet og nå leder for Aktiv Skøyteklubb, føler oss også sikre på at Idrettsforbundet har gjort et godt valg. Nils Einar har dessuten erfaring fra toppstillinger i næringslivet, er styremedlem i Oslo Idrettskrets og har hatt en sentral rolle i arbeidet med å få «tak over Valle».

Selv skriver Nils Einar på sin Facebook-side: «....jeg er svært takknemlig for tilliten og utrolig glad for denne muligheten. Den går jeg til både med et enormt engasjement og med stor respekt.»

Vi gleder oss over at én som er “oppvokst” i vår klubb har fått en så sentral posisjon i norsk idrett. Han tiltrer 15. september, og vi ønsker ham all lykke i stillingen.

Sven-Åge Svensson

Les pressemeldingen fra Norges idrettsforbund 

Nils Einar Aas.ved en tidligere anledning (Foto:  Sven-Åge Svensson)

Nils Einar Aas.ved en tidligere anledning (Foto: Sven-Åge Svensson)