ASK perset med mange minutter på Hamar

For en helg det ble for Oslo-løperne under Odalsskøyta 2021 i helgen 20. og 21. november! Dette var det første innendørsstevnet for løpere i aldersbestemte klasser denne sesongen. At det har blitt trent godt i korona-året er det liten tvil om, til tross for perioder med is- og halltrøbbel i hovedstaden. Sjelden har det blitt satt flere personlige rekorder, og legger man sammen «perse»-sekundene som Aktiv SKs yngre løpere sto for, blir det flere minutter. (For spesielt interesserte, spør Kurt.)

Fra familien Boldingh Debernard stilte samtlige fire jenter til start og bidro dermed sterkt til den statistikken!

Blant alle de gode resultatene blir det vanskelig å trekke fram noen. At klubben hevder seg sterkt i junior C-klassen, ble imidlertid tydelig da premiene skulle deles ut. Med 18 (!) sekunders pers på 1500m og sterke 2.05,00 ble det en 2. plass sammenlagt for Eirik Andersen. To og et halvt sekunds pers på 500m gav Aron Feiring i samme årsklasse ny pers på 42,39. Dette som noen eksempler. Stevnet viste ellers at utenbys-løperne våre er på gang.

Monika Svendsen Risnes

Resultater (Rekrutter: se under “klasser”)

Selja Boldingh Debernard (10) er sisteårs rekrutt og smilte fra øre til øre etter innsatsen lørdag. (Foto: Monika S Risnes)

Eirik Andersen (15) gav alt! (Foto: Monika Risnes)

Julie Sjøbrend viste gode takter i seniorklassen denne helgen. (Foto: Monika S Risnes)

Denne kvartetten, Eirik Andresen, Fredrik Colbensen, Aron Feiring og Mads Nordhus gav jernet i Vikingskipet og noterte alle solide personlige rekorder. (Foto: Monika S Risnes)