Endelig sesongavslutning for sesongen 2019/2020!

Omsider, og det rundt fem måneder seinere enn normalt, kunne Aktiv Skøyteklubb invitere sine aktive og medlemmer til sesongavslutning. Det ble gjort på en strålende septemberlørdag. Arrangementet ble holdt utendørs ved Sognsvann i år på grunn av koronarestriksjoner. 

Ingen skulle fryse av den grunn, ettersom det var vindstille, sol og god temperatur.

Oppmøtet var godt, og gjensynsgleden mellom klubbkamerater stor. Utegrillene ble tent, og etter bespisning i tråd med smittevernhensyn, var det klart for utdeling av priser. Ekstra stas for alle ASK'ere, store som små, var det naturligvis av Knut “Kupper’n” Johannesen hadde tatt turen innom. Sammen med Asbjørn Hildrum kunne han overrekke ASK Ligateams priser for beste jente- og gutteløper for sesongen som var. 

Prisene gikk i år til Mads Nordhus og Inka Bolding Debernard, som begge konkurrerte i 12-årsklassen forrige sesong. Inka var dessverre forhindret fra å komme, men en blid lillesøster, Selja, fikk dermed en historisk anledning til å hilse på selveste Kupper’n. På spørsmål fra Kupper’n kunne ikke Mads huske sin personbeste på 1500 m fra sist sesong. Kanskje var han litt "starstruck"? Vi kan røpe at den lyder på sterke 2.35,15. Og, det burde ikke forundre noen om den blir senket betraktelig kommende sesong, etter mange gode økter på rulleskøyter.

Perseprisen er det alltid knyttet stor spenning til. Hvem forbedret seg mest av ASKs løpere sist sesong? Flere sterke navn ble nevnt, klubbens landslagsløpere inkludert (men som viste seg å havne et stykke ned på denne lista). Til slutt kunne Henning Hagelund bryte spenningen: Prisen for sesongen 2019/2020 går til Helle Bolding Debernard (11)! 

Klubben håper det vil motivere til en ny, flott sesong på skøytebanen når sesongen starter opp om rundt en måned på Frogner stadion. 

Monika Svendsen Risnes

Sesongav_IMG-5561fix.jpg
Sesongav_IMG-5551fix.jpg

Mads Nordhus har fått ASK Ligateams pris av Asbjørn Hildrum. I midten bak: Kupper’n, alias Knut Johannesen,
(Begge fotos: Monika Svendsen Risnes)