Topp høstferiesamling på Fosen

Bjugn i Ørland kommune bød ikke bare på ypperlige treningsforhold innendørs i Fosenhallen, men også flott vær med sol og nærmere 20 plussgrader på det varmeste. 26 løpere fra ASK, OSK og Båstad IL tok i år turen til Trøndelag for høstens treningssamling i uke 40.

Løperne inntok to etasjer i lokalene Botngård Vel. Gruppa ble delt i to på grunn av korona og smittevern, men de fikk stor glede av hverandre sosialt og treningsmessig like fullt. 

Topp fasiliteter gjorde at kjøkkenet kunne varte opp med en ualminnelig variert idrettsmeny, med retter som spente fra lokal trøndersodd til eksotisk curry. 

På bildet er det kjøkkensjefen fra Båstad IL som panerer fisk, mens ASKs egen Tinius Rambøl Alme (14) tar seg av råkostsalaten. Sistnevnte klinket forøvrig til med to nye personlige rekorder under testløpet lørdag: ett tidels forbedring på 500 meteren og hele ni sekunder(!) på 3000 meteren. Det burde bære bud om en spennende sesong!

Klubbene fikk mye ut av oppholdet. Foruten trening på kortbane og langbane i Fosenhallen, fikk løpere og støtteapparat seg en topptur “Koppern opp” (483moh), de fikk prøve seg på frisbeegolf, og løperne fikk blant annet et nyttig kurs i sliping ved vår egen Petter Andersen. Vi var også så heldige å ha med oss kortbanetrener Einar Agdestein hele uka.

En stor takk til skøytevenner i Bjugn og Fosenhallen for tilrettelegging, vær og forhold for øvrig! Takk for nå - denne destinasjonen kan vi anbefale på det varmeste!

Monika Svendsen Risnes

(klikk for å se neste bilde)

(Alle fotos: Monika Svendsen Risnes)