Endelig is under jerna!

Det har vært en tung sesong for klubbens voksne løpere som ikke holder til i Hamar eller Stavanger. Dette er i stor grad veteranløpere som har holdt det gående med barmarkstrening gjennom sesongen for å holde formen ved like og humøret oppe. En og annen tur til Hamar har det vært for å “smake på karamellen”. Men etter hvert som smitten økte og restriksjonene tiltok, har det vært å holde seg i Oslo og håpe at Frogner en gang skulle åpne for de over 20 også.

Så endelig i forrige uke ble bestemt at fra mandag 22.2. ville det være mulig å komme på is. Riktignok er det strenge begrensninger med hensyn til antall løpere på isen for hver økt, og det er nødvendig å melde seg på oppsatte grupper og treningstider. Smittevernhensyn må en uansett ivareta, og ingen garderober er åpne. Det er bare å ta på seg skøytene utendørs som i “gamle dager”.

Men det er ingen som klager bare en kan komme på is. Det er jo dette det trenes for! Flere var med på teoretisk teknikk-kveld i høst, men først nå er det anledning til å praktisere lærdommen. Seks-sju ASK-veteraner hadde inntatt Frogner på torsdag formiddag - dreiet sine runder og prøvde å få teknikken til å sitte. Det var en del andre løpere der også, men likevel var det svært godt med plass. Her kan ikke smittefaren være stor, så vi får håpe på lov til å fortsette!

Sven-Åge Svensson

Klar P1011345.jpg

Forventningsfull gjeng tar på skøytene. Fra v. Sara Hemmer, Asbjørn Hildrum, Espen Hansen, Geir Brunsvik, Stein Opdahl samt Keith Price (med munnbind). Alle fotos: Sven-Åge Svensson

Løpere P1011425c.jpg

Endelig på is igjen. Stein Opdahl drar foran Asbjørn Hildrum, Trond-Egil Gustafsen, Geir Brunsvik, Espen Hansen, Tore Knutsen (m/ rød lue) og ukjent løper.

Espen Sving P1011378cm.jpg

Espen Hansen terper svingteknikk.

Ledere P1011336.jpg

Klubbens leder, Nils Einar Aas, og nestleder, Snorre Kverndokk, er også fornøyde med å kunne prøve skøytene igjen.