Årsmøte i Korona-ens tegn

Årsmøtet skulle egentlig vært avholdt i mars men måtte utsettes pga. Korona-situasjonen. Etter en del lettelser i myndighetenes tiltak, kunne møtet avholdes tirsdag 19.5. Det foregikk igjen i Valle Hovin vgs’ lokaler. Det var «servering» av Antibac ved inngangen, og lokalet var behørig møblert i henhold til smittevernreglene.

Leder Nils Einar Aas kunne ønske et tyvetalls medlemmer velkommen til årsmøtet. Etter å ha gjennomgått de rutinemessige godkjenningene, ble Dag Bjørnstad valgt til dirigent og Monika Risnes til protokollfører.

Årsmeldingen gjengir en begivenhetsrik sesong til tross for den vanskelige banesituasjonen og Korona-epidemien som gjorde en brå slutt på sesongen. Regnskapet viser et overskudd på over 100.000 kr. til tross for svikt på inntektssiden. Overskuddet er oppnådd ved bl.a. en stram oppfølging på kostnadssiden. Klubben har dermed vært i stand til å øke sine reserver ytterligere. Foran neste sesong er det ikke ventet noen dugnadsoppgaver i form av f.eks. konserter. De forventede inntektene er derfor enda lavere, men budsjettet er likevel satt opp med et overskudd på 26.000 kr. Det var foreslått, og ble vedtatt, å holde medlemskontingentene uforandret.

Det var ikke kommet inn noen andre forslag til behandling. Organisasjonsplanen må endres noe i og med at Norges Idrettsforbund har innført et kontrollutvalg, i hovedsak til erstatning av revisorer og lovkomité. Kontrollutvalget har noe utvidete oppgaverved at det skal «påse at idrettslagets virksomhet drives i samsvar med idrettslagets og overordnet organisasjonsledds regelverk og vedtak».  

Valgene foregikk helt etter valgkomiteens innstillinger.

Styret for neste sesong:
Leder - Nils Einar Aas (hadde sagt seg villig til å fortsette som leder også neste år)
Nestleder - Snorre Kverndokk (gjenvalgt)
Kasserer – Pål Gulliksen (ikke på valg)
Medlem - Sverre Vangen (ikke på valg)
Medlem - Monika Risnes (ny)
Medlem - Berit Sofie Wiklund (ny)
Varamedlem – Henning Hagelund (ny)

Steinar Hansen trådte ut av styret og ble takket for flere års innsats med blomsterbukett av Nils Einar Aas. Henning Hagelund trådte også ut av styret men forsetter altså som varamedlem.

Kontrollkomité:
Medlem - Stein Opdahl
Medlem - Lillian Dahl Johansson
Medlem - Jon Gauslaa
Varamedlem – John Solem

Anleggsutvalg:
Leder - Henning Hagelund (gjenvalgt)
Medlem - Carl Erik Sando (gjenvalgt)

Som ny valgkomité utpekte styret Jo Wiklund, Cathrine B. Nordhus og Steinar Hansen med Sven-Åge Svensson som varamedlem.

Årsmøtet ble hurtig og greit avviklet uten de store sakene eller kontroversene.

20200519_190157f.jpg

Utsnitt av forsamlingen (Foto: Sven-Åge Svensson)