Historisk medlemsmøte i Aktiv Skøyteklubb!

20 hoder møtte opp til det som ble det første digitale medlemsmøtet i klubbens historie.

Nylig besluttet styret å erstatte høstens fysiske møte med et elektronisk medlemsmøte. Dette på bakgrunn av de skjerpede koronarestriksjoner i hovedstaden. Mens elektroniske møter er dagligdags for noen, er teknologien ny for andre. Derfor var det gledelig å se hele 20 navn og fjes i PC-ruta da startskuddet gikk torsdag kveld 12. november.

2020 har vist seg som et krevende år. Derfor var det ekstra hyggelig, i innkallingen til møtet, å kunne gratulere med to nybakte Norgesmestere, Ragne Wiklund og Allan Dahl Johansson. Det utsatte NM enkeltdistanser i oktober, skulle også vise seg å bli det siste stevnet på en stund. 

Leder Nils Einar Aas innledet møtet og orienterte om styrets arbeid, før Berit Sofie Wiklund overtok og fortalte litt om planene for det sportslige. Hun ble for øvrig supplert av trener Petter Andersen som var på vei hjem fra høstens første istrening på Frogner. Han kunne også fortelle at det trenes godt om dagen.

Nytt og gledelig er det også at det skal bli “is til alle” på Valle fra 2023 - med senere mulighet for hall. Dette er nå vedtatt av byrådet, kunne Henning Hagelund fortelle.

Medlemsmøtet var innom faste poster som rekruttering/bredde, kommunikasjon og ikke minst økonomi. Heidi Støen i NSFs autorisasjonsutvalg benyttet anledningen til å oppfordre flere til å ta funksjonærkurs. Selv om det det var hyggelig å se klubbkamerater igjen på skjerm, håper vi naturligvis å treffes fysisk i nær framtid. Foruten løpere på startstreken er det da viktig å  ha noen til å kneppe tider, samt vekslingsdommere og starter på plass!

Monika Svendsen Risnes

Skjermbilde 2fix.jpg

Slik kunne det se ut på skjermen under medlemsmøtet torsdag den 12.11. Det var mulig å se alle, men ikke alle på én gang. (Skjermdump fra Microsoft Teams ved Monika S Risnes)