Rolf Drage er død

Det var med stor sorg og sjokk vi fikk vite at Rolf «Ruffe» Drage var gått bort den 2. desember 2019 etter lang tids sykdom. Til tross for en utrolig tøff kamp mot sykdommen var han alltid optimistisk og åpen for venner og familie. Ruffe vil bli savnet av alle som var så heldig å bli kjent med han.

Rolf vokste opp på Nesoddtangen i et godt miljø og med gode venner. Han og bror Samuel var interessert i idrett og ble etter hvert begrepet «Sam og Ruffe» blant venner. Det ble skøytesport som ble interessen. Først i Nesodden Idrettsforening, NIF, og etter flytting til Oslo, ble det ASK. Rolf var også medlem av ASK Liga-team helt til det siste.

Rolf hadde mange interesser. Han var en habil kunstmaler og hadde i høst utstilling på Frogner i Oslo.

Rolf vil bli husket som en omsorgsfull, imøtekommende og positiv person med glimt i øyet. Han var alltid veldig opptatt av skøytesport og fikk etterhvert en stor kontaktflate mot skøytemiljøet. Han drev til det siste Facebook-gruppen «Norwegian Friends of Speedskating».

Vi savner deg Ruffe - du ble altfor tidlig borte. Men minnene lever videre, og du vil ikke bli glemt.

For alle som ønsker å komme i Rolfs begravelse, så skal denne holdes tirsdag den 17. desember klokken 11:30 i Østre Gravlund store kapell.

Terje Solberg på vegne av ASK LIga.team

rolf drage og ett av hans malerier.

rolf drage og ett av hans malerier.