Hyggelig medlemsmøte i "Ligaen"

Torsdag kveld kunne lederen i ASK Liga Team (som det offisielt heter), Asbjørn Hildrum, ønske et 25-talls medlemmer velkommen i Skøytemuseet på Frogner. Skøytemuseet skaper den rette ramme rundt et møte blant gamle skøyteløpere og skøytevenner.

Først var det servering av lekre snitter med “nogo attåt”. Deretter orienterte Henning Hagelund om situasjonen på Valle Hovin. Henning har hatt regelmessige møter med politikere og diverse utvalg i 17 år, i følge ham selv. De fleste møtene finner sted i arbeidstiden, så han kan takke en fleksibel arbeidsgiver for at det har vært mulig. Vi andre kan takke Henning for et utrettelig arbeid med å skaffe Oslo en skøytehall, og for det fikk han fortjent applaus. Status er mye den samme som redegjort for på ASKs medlemsmøte den 13.10. Det som var særlig verdt å merke seg, er at det finnes en “pott” til deling mellom ulike prosjekter, deriblant ny isflate på Valle Hovin. Hvis alt går som vi håper, kan det være klart for byggestart i 2020 og at banen er klar til bruk i sesongen 2020/21.

Siste post på programmet var en skøytequiz, laget for anledningen av Stein Opdahl. Her var det 15 spørsmål - de fleste tre-delte. Det var en veldig variert og morsom quiz med “nøtter” fra et stort spekter av skøytehistorien. Hva synes dere om denne: Én skøyteløper har deltatt i samme arrangørby i to ulike OL - hvem er det? (Svar annet sted på siden)

Vinnergruppen fikk forøvrig 33 1/2 poeng av 43 mulige. Honnør til dem og til Stein!

Nedenstående bilde har dessverre dårlig kvalitet pga. en feil ved kameraet.

Foto:Sven-Åge Svensson (beklager bildekvaliteten)Svar på quiz-spørsmålet: Ørjan Sandler, SWE i Innsbruck 1964 og 1976.

Foto:Sven-Åge Svensson (beklager bildekvaliteten)

Svar på quiz-spørsmålet: Ørjan Sandler, SWE i Innsbruck 1964 og 1976.