Medlemsmøte med høyaktuelle saker

Tirsdag kveld kunne klubbens leder, Nils Einar Aas, ønske rundt 25 medlemmer velkommen i resepsjonsområdet på Valle Hovin. Han fortsatte med å orientere litt om forhandlingene som har pågått ang. fordeling av istidene på Frogner Stadion. Det kan oppstå problemer når så mange aktiviteter skal inn på én arena. Nils Einar oppfordret medlemmene til å ta det “sporty” og unngå å klage og syte.

Henning Hagelund orienterte så litt om banesituasjonen på Valle Hovin. Det er vedtatt at banen skal få ny isflate. Samtidig er det vedtatt at det tilrettelegges for en mulig hall i fremtiden. Etter det vi kan forstå, betyr det at banen må legges 20 meter lenger mot vest. Henning og Nils Einar skal onsdag i møte med utvalget for samferdsel og miljø. Der er det ny leder og flere nye, yngre medlemmer. Det betyr at mye av informasjonarbeidet må gjøres på nytt. Det er mange saklige argumenter for behovet for ny bane, og helst da hall, samt kostnadene sett i perspektiv.

Jo Wiklund snakket om klubbtøyet som må bestilles nå. Det gjøres via nettbutikk hos Trimtex. Dette er det sendt ut informasjon om. Når det gjaldt trikoter for kortbane eller langbane, finnes det flere alternativer, mer eller mindre kostbare.

Amund Sjøbrend informerte om treningen, som for det meste vil foregå på Frogner. Kortbanetrening vil opprettholdes på mandager og fredager, For de som kombinerer kortbane og langbane må treningen balanseres. De første løpene har startet. Drammensløpet til helgen er avlyst, så de neste løpene blir Spinnoløpet 16.11. og Odalsskøyta i månedsskiftet. Det siste gjelder som uttak til landskamp i Inzell rett før jul. Amund har bestilt reise dit, men håper å få med løpere fra egen klubb.

Mangnus Hagelund kunne fortelle at ASK-cupen er lagt til 1.2., og da på Frogner. Andre arrangementer er ikke planlagt p.g.a. banesituasjonen.

Pål Gulliksen kunne fortelle at vi til nå har et lite overskudd, likviditetsmessig. Vi vil få ytterligere inntekter i form av medlemskontingenter, men til gjengjeld kommer representasjonsutgiftene. Igjen pga. banesituasjonen blir det lite inntekter fra arrangementer denne sesongen.

Henning Hagelund kunne fortelle at ispigging blir en del av klubbens virkeområde. En gruppe ispiggere har meldt seg inn i klubben og ønskes velkommen!

Snorre Kverndokk kunne fortelle at klubbens sesongmagasin er på trappene og ventes å utkomme rundt nyttår. Vi har fått inn en rekke annonsører.

Mangelen på klubblokale gjennom de siste årene har hatt negativ effekt på klubbmiljøet og kan ha bidratt til at løpere er blitt borte. I tillegg mister vi hjemmebanen for en stund. Styret ønsker å gjøre noe med dette og har avsatt en lørdag til strategidiskusjon. Det kom opp en del forslag angående situasjonen, og Nils Einar takket for innspillene som de vil ta med seg til møtet.

Foto: Sven-Åge Svensson

Foto: Sven-Åge Svensson