Strålende resultater for Ragne i World Cup!

Ragne Wiklund, ennå bare 18 år og junior, stilte opp i sesongens første World Cup-stevne i Obihiro/JPN i helgen. Med 2. plass på 1500 meter og 3. plass på 1000 meter i gruppe B, kvalifiserte hun seg til gruppe A fra neste stevne!

På 1500 meter fikk hun tiden 1.57,67 som ville gitt henne en 11. plass i A-gruppa. Ayano Sato/JPN var foran henne med 3 tideler, men Francesca Lollobrigida, Quishi Li og andre kjente løpere var bak! På 1000 meter fikk Ragne tiden 1.18,04.

Ragne stilte også opp på 3000 meter og ble nummer 5 med tiden 4.10,35 - mindre enn 2 sekunder bak vinneren Nana Takagi/JPN. Vi gleder oss til fortsettelsen som er i Tomakomai/JPN til helgen!

Allan Dahl Johansson ble nummer 9 på 1500 meter med tiden 1.46,63. Løpet ble vunnet av Denis Yuskov/RUS på 1.44,55. Allan ble neste beste norske løper. Sverre Lunde Pedersen ble nummer 7 med 1.46,30.