Alle ASK-løperne tok World Cup-poeng.

Per Otto Linnestad og Per Allan Johansson har sendt oss fyldig input fra ISU Junior og Neo Senior World Cup som gikk i Inzell 25-26/11. Vi har laget et sammendrag.

Aktiv SK stilte med tre løpere: Thomas Lande Eriksen (jun), Ragne Wiklund (jun) og Marius Bratli (sen). I tillegg stilte våre medtrenende seniorer Jonas N. Kristensen (Asker SK) og Vetle Stangeland (TT).

På lørdag perset Thomas på begge distanser. Spesielt bra gikk det på 3000 m hvor han fikk en 4. plass med 3.52,13 - en forbedring med nesten 5,5 sek!

Ragne viste også sin styrke på 3000m med en fin 7. plass på 4.19,76 - en tidel fra persen.

Marius Bratli var uheldig og ble disket på 1000m men tok det igjen på Team Sprint hvor han sammen med Kristian Reinton og Odin Farstad inntok pallen med 3. plass på tiden 1.25,73 - rett bak Tyskland. Russland vant.

Vi må nevne at våre medtrenende Vetle Stangeland og Jonas N. Kristensen sørget for storeslem på 3000m senior sammen med vinneren Runar Njåtun Krøyer (Asker Sk). Når tok Norge sist en trippel i World Cup?

På søndag ble det gått 500m, 1500m og Fellesstart.

Vår Thomas Lande Eriksen suste inn til nok en ny pers med tiden 1.52,86. Det holdt til en 23. plass. Thomas stilte også i fellesstart sammen med Hallgeir Engebråthen (Nord-Odal SK), og de tok hhv. 18. og 17. plass.

Ragne Wiklund gikk inn til sesongbeste på 1500m med tiden 2.03,66 og ble med det nr 7. Ragne stilte også som eneste norske i Fellesstart for kvinner junior og gikk inn til 12. plass - kun 3 sekunder bak vinneren!

Marius Bratli fikk 37,01 og en fin 11. plass på dagens 500m.

Alle våre løpere plukket viktige og fine WC-poeng under sesongens første Junior WC-stevne. Vi gratulerer!