Ragne og Allan er norgesmestere i sprint!

Ragne Wiklund og Allan Dahl Johannson er norgesmestere i sprint for juniorer!

Etter en meget spennende 2.dag av mesterskapet klarte både Ragne og Allan det mesterstykket å klatre opp på det øverste trinnet på pallen etter fire løp. I tillegg klarte Marius Bratli 3.plassen sammenlagt. Marius tok 3.plass både på 500m og 1000m i dag. Vi kan vel ikke si annet enn at ASK løperne dominerte juniorklassene totalt i årets mesterskap!

Før siste 1000m hadde Allan 0,72sekunder å ta igjen på ledende Odin By Farstad. Allan gikk i paret før Odin, og kom i mål på sterke 1.12,35. Odin måtte dermed gå på 1.13,07 eller bedre for å komme likt eller slå Allan. Odin noterte seg for 1.13,07! - og dermed har vi to mestere i junior herrer!

Ragne måtte ta igjen Julie Nistad Samsonsen med 1,4sekund på siste 1000m for å komme likt etter fire løp. Ragne og Julie gjorde opp om mesterskapet i samløp, og der viste Ragne styrke med å slå Julie med 2,28 sekunder. Og dermed var mesterskapet sikret. Ragne satte personlige rekorder på begge distansene i dag - 41,88 og 1.22,23 er sterke tider.

Julie Berg Sjøbrend blir nummer 17 i juniorklassen, mens Marichen Hagelund blir nummer 13 sammenlagt i seniorklassen.

God innsats noterer vi også av Jonas Nordhøy Kristensen, vår medtrenende løper fra Asker, som tar 4.plassen bak Marius i sammendraget.