Rapport fra Krystall-cupen

Per Otto Linnestad har sendt oss en rapport fra Krystall-cupen på Jevnaker 22.11.:

Aktiv Skøyteklubb stilte med hele 15 løpere fra rekrutt til junior B på Jevnakers nye kunstisbane. Rekrutten Thomine Sæves Myran gledet seg, det gjorde også rekrutten Hjalmar Andresen som foretrakk å base i snøhaugen siden han hadde tatt seg helt ut under 100meter'n. Tinius, Linus og David derimot valgte å gå 500meter, og utepersen på over minuttet ble fort historie. Victor Haukaas er virkelig i støtet og vant klassen11 år. 500m gikk unna på 54,19 - 1000m på 1.50,24. I jenter 12 år fikk Julie Berg Sjøbrend en fin 3.plass med 500m på 53,07 og 1000m på 1.47,34. Anna Malt Marøy fulgte på en fin 5.plass. Jenny Marie Risnes hadde feber men gjennomførte likevel 500m på 54, 24. I gutter 12 år var Jørgen Mugaas Andresen ikke snauere enn at også han tok 3.plassen. I junior C og B var vi representert ved Martine, Emilie, Guro, Kyrre og Thomas. Guro Kverndokk og Kyrre Linnestad tok hver sin 3.plass. Alle fikk fine
pokaler fra Hadeland glassverk.

Forholdene var ganske like for alle med vindstille og trå is, men jeg vil likevel fremheve Thomas Eriksen <https://www.facebook.com/thomas.eriksen.505> som fikk til en fin 1500-meter med kamp helt til mål og tiden 2.18,41 - kun en tiendel fra bronseplassen og tre sekunder fra innepers. Gratulerer! Det vanket uteperser for mange av våre løpere.

For øvrig stilte ASK-medlemmene Ivar Njøs og Morten Henriksen (som imidlertid går for hhv. Leinstrand og Geithus) opp og kjempet mot hverandre i begge løp. Veteranene beviste at de fortsatt er "eldst" med noen av de beste tidene for dagen.

Trenerne Amund, Kåre, Snorre samt leder Gaute løste sine oppgaver ute på isen og bidro som sekundanter, mens fotografen knipset i en litt tåkete men fin skøytedag på Jevnaker. Veldig bra arrangement av hyggelige og smilende funksjonærer.